Café Chocolate

Heeeej fina ni!
Ebba och jag gör inte så mycket atm förutom att vi övar på "the Cup Song" i brist på annat, haha. Våran kära värdfamilj kom hem för inte så längesen och hade handlat på vägen hem. Jag och Ebba brukar vilja hänga med o handla då vi har möjligheten att plocka på oss vad vi gillar och föredrar att äta. Dock hängde vi inte med denna gång och står nu inför dilemmat med FEL peanutbutter. Vi båda älskar peanutbutter men är ganska så noga med att det till mestadela består av jordnötter, ni vet "All natural" eller endast peanuts, olja o salt. Denna gång råkade vi dock få det klassiska sugared peanutbutter vilket självklart smakar bra men inte är lika nyttigt. Nej vi är inte hälsofreaks men i den mängd som vi konsumerar jordnötssmör så är det nog bäst om det är lite mer healthy. Så antagligen får vi äta upp detta och hoppas på att vi kan få vårat Natural PB nästa gång, haha. 

Till middag blir det någon typ av Thai Curry vilket låter spännande, säkert gott då vår värdmamma lagar bra mat! Det var meningen att detta inlägg skulle handla om våran lilla fikastund på Café Chocolate som är ett galet mysigt litet ställe i centrala Canterbury med antagligen stans bästa chokladprodukter av any kind, så här kommer ett litet collage från dagen! 



Vi tänkte försöka fota lite och lägga upp bilder på våra rum också, hur det ser ut i vårt lilla townhouse samt bilder på vår familia! :) 

Cheers ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0