I miss you

Medan Ebba sitter och skypar med sin pojkvän tänkte jag dedikera detta inlägg till min pojkvän!

Kära obefintliga pojkvän, jag saknar dig maaasssooor!! Varje dag utan dig här i Canterbury är en plåga! Mitt hjärta är som en wästgöta klosterost som endast kan bli hel igen när jag får träffa dig..hoppas du har det i bra var du än befinner dig! Vi ses i framtiden, pussar o kramar från Englaaand! 


 

Cheers ♥
 
 

Måndagen 30/9 - 2013

Godkväll kära vänner,
Dagen har varit låååång då vi har haft International Relations hela dagen från nio till fem, sjukt skönt att vara hemma nu! Efter skolan var vi och postade våra brev hem till Sverige, så familj, vänner och pojkvän håll koll i brevlådan!
Just nu sitter vi i soffan och pluggar lite och har precis ätit en jättegod middag. Vi fick gnocchi med pesto och sallad till det. Vi båda är väldigt trötta så det blir nog läggdags om inte allt för länge. Vi är ledsna över att uppdateringen är kass för tillfället, vi ska bättra oss! Det vore roligt om ni kommenterade lite mer om vad ni skulle vilja se här på bloggen, vi är öppna för förslag.
 
Otroligt nöjd Sara i sin giraffdräkt...
 
Cheers ♥

Myssöndag

Hellluuu as we say here in Canterbury,
 
Denna söndag har varit lugn och både jag och Sara har glidit runt i våra myskläder hela dagen. Vi har lyssnat en del på 1984, en bok vi läser i engelskan, men har svårt att hålla oss vakna då den inte klassas som vår favoritbok. Vi har även varit duktiga och städat våra skitiga och stökiga rum samt lyckats tvätta lite kläder. Just nu sitter vi och skriver brev hem till nära och kära hemma i Sverige. Ikväll ska vi få prova på en brittisk specialitet, nämligen "British roast"...vi får se hur det går. Vi höres lite senare!
 
I väntan på våra inte så snabba värdföräldrar...
 
Cheers ♥
 

Le shopping

Ebbas
Saras

Allt är från Topshop, Primark och River Island!
Vi har även köpt fler saker men orkar tyvärr inte ta kort på allt.
Cheers ♥

Foodfestival nr 2

Hejsan svejsan! 
Mätta och belåtna sitter vi nu i soffan och chillar (oj standard) efter en till dag på foodfestival. Vi åt allt ifrån Italiensk pasta med tomat och mozarella till falafel, bönchili och crepes med nutella, banan och jordgubbar!
 
 
Ikväll kommer Empan och Impen över för ännu en movienight hos oss då de har fått nys om våra legendariska soffor, enorma tv och självklart utsökta té. Håll utkik efter vårat shoppinginlägg som kommer upp senare ikväll! 

Cheers ♥

Where is Ebba's phone?

Inte på bordet, inte i fruktskålen eller bakom TVn. Inte i fickan eller i knät och inte heller på eller under soffan. Inte på golvet och inte bakom kudden utan..
 
 
Tydligen hade soffan valt att äta upp Ebbas telefon och vi var tvugna att trycka på den magiska knappen, aka soffutfällaren för att hitta den. Hahaha. 

Cheers ♥

Foodfestival

Hello everyone :) 
Jag och Ebba har precis fixat oss klara för att ta en liten sväng till "Foodfestival". Ja, det blir andra dagen för mig men det fanns ju sååå mycket gott! Vi får se vad som händer efter det men jag skulle tro att det vankas hemmakväll med Emelie och Ida beroende på hur vi alla mår. Eftersom vi har ett on-demand system i värdklass här hemma samt helt otroligt bekväma, utfällsbara soffor är det svårt att motstå alla dessa filmkvällar hemma i soffan.  

Här är några bilder som jag tog från gårdagens tur i parken, blir alldeles hungrig bara att att titta på dem..maaaat in my heaaaaaart! 


Vi hörs lite senare!
Cheers ♥

 

Lördagen Den Tjugoåttonde September

Hola chicooos,
 
Gårdagen blev väldigt lugn för min del eftersom jag var sjuk, transporterade mig mellan soffan och sängen under i princip hela dagen. Sara, min trogna vän, lämnade mig ensam för att gå till Food Festival inne i Burran. Hon hade det jätte bra och var helt lyrisk när hon kom hem över hur mycket god mat hon hade ätit. Men jag klagar inte över lite emsamtid! Fick massa tid att göra lite nödvändigheter och prata med min pojkvän Ludvig, som jag har "övergivet hemma i Sverige", enligt honom själv. Kvällen spenderades med ännu mer god mat och mys i vår ultimata filmkvällssoffa. Idag har vi inte hunnit med så mycket än så länge, och har inga planer för dagen heller. Men något kul ska vi nog hitta på då jag äntligen börjar känna mig lite bättre igen!
 
Cheers ♥
 
Sarisen
 
Saknar dig ♥
 
 
 
 

Lite bilder från Canterbury Cathedral

                
                

Gym

Hello ♥

Jag kom precis hem efter en liten gymrunda (mest bestående av stretching, hehe) och har tryckt i mig lite återhämtningsmat innan jag nu tänkte duscha. Stackars Ebbis mår fortfarande inte så bra och ligger i sängen och vilar. I feel so bad for her, hon måste krya på sig!! 

Tog lite fina split bilder på gymmet, haha..insåg inte förrän nu hur sjukt det ser ut egentligen..Är glad att jag fortfarande kommer ner dock! 

 


Vi hörs lite senare! :)
Cheers ♥
 

Torsdagskväll i Wincheap

Gokväll vänner,
 
Sara och jag utnyttjar vår långhelg redan från början och har precis haft en myskväll bestående av middag, promenad och till sist en kopp té i soffan framför James Bond. Jag har gått och blivit sjuk så dessa hemmakvällar är nödvändiga för tillfället. Imorgon ska vi ta en välbehövlig sovmorgon och gå upp när vi känner för det och om jag har piggnat till drar vi nog till gymet och tränar lite. Förhoppningsvis blir det även en fika inne i Canterbury tillsammans med våra underbara classsmates. Nu är det sängen som gäller för vår del, godnatt!
 
Sara, Jag och Callum
 
Cheers ♥

Welcome to our blog!

Hej kära läsare,
Nu har vi äntligen tagit initiativet och skapat en egen blogg efter ungefär två veckor här i Canterbury. Vi som driver denna blogg heter Ebba och Sara. Vi tänkte primärt använda den här bloggen som en dagbok för att dels hålla våra familjer och vänner uppdaterade om hur vi har det, men vi välkomnar självklart andra läsare med en bamsekram! Som ni kan läsa i beskrivningen så går vi Samhälle-Utland på Nacka Gymnasium utanför Stockholm. På den här bloggen kommer ni kunna ta del av det mesta av vår brittiska vardag. Vi hörs igen inom kort! ♥
 
 

Välkommen till vår nya blogg!


RSS 2.0