Hejdå England, hej Sverige

Tänkte kanske att jag skulle göra ett sista inlägg på denna blogg och på så sätt även säga tack o hej till de storslagna 3 månaderna i Canterbury. Jag vet inte riktigt vart man ska börja. Ända sedan gymnasievalet var den här resan man väntat på sååå länge...och nu är allt över. Det känns ledsamt, tråkigt, jobbigt och tungt men även så otroligt skönt och underbart att komma hem till vårt älskade avlånga land. Jag har haft 91 amaaazing days och kommer verkligen aldrig glömma denna resa!! Har fått med mig minnen för livet (trots att jag och Ebba inte riktigt bloggat om allt, hehehe)

Det var självklart ledsamt att lämna Anni, Ed och Callum och vår lilla gata i Wincheap men jag kommer definitivt åka tillbaka och hälsa på! ♥ 
 
Fina mamma hade tillome en skylt till mig på Arlanda, haha, och det var underbart att få krama om henne igen och nu sitta i sitt eget kök och snart få krypa ner i sin egna säng med 6 (mehehe) kuddar. Imorgon bär det av till Nacka gymnasium igen, mixed feelings about that. 
 
Får se om jag lägger upp lite fler sista bilder sen!
Sista bilden vid vår gata 
På arlanda 
 
CHEERS ♥

Going home

Det har nu blivit den 14e december och om en liten stund åker vi till skolan för att ta bussen till Heathrow och lämna Canterbury och England...Finner inte riktigt ord för alla blandade känslor..

Vi hörs igen på svensk mark! ♥

Historia

Hello, this is a tidinställt inlägg because we are sitting på vår historylektion just nu. Vi har presentationer om Crimes under the Tudor och Victorian era samt jämför detta med idag. Sista stora uppgiften i historia!! (Weey) 

Hoppas ni alla har en bra onsdag! ♥


Cheers ♥

Dinner

För några veckor sedan (?)..haha, hade jag och Ebba en mysig liten 3 rätters middag! Glömde lägga upp bilder eftersom de har legat i min systemkamera men tänkte ja kunde lägga upp o visa nu ändå. Vitlöksbrödet blev sååå gott och Ebba gjorde även en gudomlig choklasmousse till efterätt!! 

 
Cheers ♥

Hallelujah moments

              
              
              
 
Halliiihallååå!
Uppdateringen har varit lite sådär de senaste dagarna men med mindre än 2 (!!!) veckor kvar innan vi åker hem vill vi bara njuta och ta vara på tiden vi har kvar här i älskade England! ♥
Under de senaste dagarna har bl.a. varit till IKEEEAAAA vilket var heaven on earth! Det kändes som att vi hade tagit flyget hem till Kungens Kurva och att se allt svenskt fick mitt hjärta att jubla av lycka!! Det blev självklart köttbullar till middag och vi köpte hem en maaassvis med god mat från foodshoppen, bl.a. glögg, lussebullar, och knäckebröd samt LÖRDAGSGODIS! (jag åt dock upp allt mitt i bilen på väg hem, haha). Vi hade även en liten fototävling och sprang runt bland de olika rummen och tog en massvis med kreativa foton.. får se om vi lägger upp några av dem lite senare! 

Lördagen spenderades i London (sista londontrippen antagligen *snyft*) och idag har vi haft vår näst sista IR lektion och lämnat in Assignment 2. En. Sån. Lättnad. Kan inte förstå att vi åker heeem snaaaaart..gaaaaah..har så blandade känslor atm. Vi fick iaf sluta tidigare när vi lämnat in uppsatsen och just nu sitter vi bara i soffan o chillar i väntan på våra värdföräldrar och julmys. December och julen gör mig så lycklig!!
Nu ska jag kolla på julkalendern, lol. Hörs senare!

Cheers ♥

RSS 2.0