Hyde Park och Shopping

Heeej!
Dagen har varit jätte mysig. Imorse gick vi till Pret och käkade en jätte god frukost. Sen gick vi till Hyde Park och promenerade runt lite, det var verkligen hur fint som helst. Har tagit en hel del bilder idag och till och med lyckats göra en film som förhoppningsvis kommer upp på Videofyme inom en snar framtid. Efter rundturen i Hyde Park gick vi till Oxford och shoppade lite. Vi båda, alltså jag och Ludde, har fått med oss massa fina saker hem som vi är nöjda med. Vi åt goda crepes och mös runt inne på gatorna. Efter att mitt blodsocker föll bladask fick vi agera snabbt för att hitta en restaurang. Vi åt en god middag och gick sedan hem till hotellet. Imorgon kommer min udnerbara mamma och bror hit och det ska bli så kul att träffa dem igen. Saknar dem något otroligt. Tyvärr hade inte min pappa tid att komma, men förhoppningsvis kommer han hit senare under hösten och hälsar på mig.

 
Cheers ♥
 
 
 

Around London

Lite skeva bilder från igår, hehe. Igår innan vi stack ut, har köpt en ny vit skinnjacka btw! Obligatorisk tur inne på VS och lite bilder vid pumpor utanför Whole Foods. Hade en underbar dag!! Berättar mer om middagen sen! ♥
 
Cheers ♥

Första dagen i London

Hello!
Min dag idag har varit helt underabar! En av dem bästa på länge. Imorse gick jag upp tidigt och packade för att sedan bege mig till tågstationen för att ta tåget till London. Väl där promerade jag en jäkla bit, fram och tillbaka på gatorna för att hitta till Oxford Circus. Där stod jag ett tag och väntade in min fina pojkvän Ludvig! Jag väntade på ett café i cirka 20 minuter och mitt hjärta slog dubbla slag och tårarna var på väg ut. Sen träffades vi iallafall och allt var jätte romantiskt, springandes över gator, stora kramar och massa pussar. Som i en kärleksfilm skulle man kunna säga. Sen åt vi lite lunch och promenerade till hotellet. Framåt kvällen drog vi ut och åt en jätte god middag med Ludvigs mamma och syster. Nu är vi tillbaka på vårt mysiga hotellrum och det vankas film! Vi hörs imorgon. Puss
 
 
Cheers ♥
 
 
 

Photo update

Mobilbilder från igår, underbart god middag och konsert på det

Idag, frukost på Starbucks
 
Nu ska vi iväg o äta på restaurang! 
Hörs sen, då kommer fler bilder..haha. Ciao! 

Cheers ♥

St Martins Lane

Hello, 
Är smått död i kroppen efter ännu en dag ute på Londons gator samt en runda i Westfield (Shepherd's Bush som är den "gamla" gallerian) men som fortfarande är h-uuuuuuu-g-e!! 
Har en massa bilder men tänkte visa er några från hotellet vi bor på först! 
 
En del av hotellobbyn
 Några delar av rummet 

Jag säger bara OH. MY. GOOOSH. Vad jag sov underbart i den här sängen. Två enorma kuddar, tjocka, varma, mysiga, obeskrivligt magiska lakan. Är som en säng i himmelriket...haha, kommer aldrig vilja åka tillbaka till Burran. Mjo okej men först ska jag njuta av att få sova så skönt som här :) 
Mer bilder kommer på löpande band! Puss 

Cheers ♥

I London!

Hej alla fina :) jag är nu i London med min pappa och dagen har varit såå underbar so far! Hotellet är magiskt och vi sitter nu på den tillhörande restaurangen innan vi ska iväg o kolla på John Mayer som spelar på Wembley! Vi hörs imorgon, lägger upp bilder då! 




Gårdagen

Hej!
 
Igår var den sista dagen innan höstlovet! Skoldagen igår var som vanligt lugn och halva dagen betod av film, Hungergames. Efter skolan gick jag och Sara till gymmet och tränade ett litet tag. Framåt kvällen kom Emelie och Ida hit och kollade film och käkade svenskt godis som världens bästa Ida bjussa på. Vi alla var rätt slut och framåt halv tolv hade större delen av sällskapet somnat i soffan. Idag tog vi en sovmorgon och vi ska snart promenera in mot Burran för att möta upp våra classsmates och käka marockansk lunch. Sen ska vi gå och köpa tågbiljetter till helgen då det bär av till London för oss båda!
 
Det finns en jättebra förklaring till varför en halvuppäten hamburgare är med i mitt collage. Emelie var inte alls nöjd med sin lunch och hennes mage kurrade fortfarande efteråt. Hon övervägde då, på allvar, att käka upp denna hamburgare på bilden som stod kvarlämnad på bordet innan vi kom. Jag och Ida hann precis stoppa henne innan hamburgaren var påväg in i munnen. Pjuuh. 
 
Cheers ♥

One more day

Idag är det torsdag och SISTA DAGEN INNAN HÖSTLOV!!
Både jag och Ebba är så taggade att vi båda håller på o sätta ihop varsin liten "lastdaybeforebreak-video" på videofyme. 
 
På väg till skolan idag

Hörs senare :) 
Cheers ♥

Starbucksmys

Hello!
 
Idag är det onsdag och inte vilken onsdag som helst, utan den sista onsdagen innan höstlovet. Det hurrar vi för. Den här dagen har varit perfekt! Jag och Sara började med en sovmorgon, eller från min sida iallafall. Sara har nämligen en tendens att gå upp vid halv åtta då hennes mage skriker efter mat. Efter en lugn morgon kollade jag på film i sängen, det blev "The Proposal", hur gosig som helst! Sen promenerade vi i solen till skolan och hade historiaredovisningar. Efter skolan gick jag, Sara och Linda till Starbucks och fikade. Där satt vi sedan och hade lite tjejsnack tills solen gick ner. Vi kom precis hem och funderar på att laga vår egen middag idag då vi inte har tålamodet att vänta tills klockan åtta/ halvnio. Sen blir det film med Sarisen!
 
Gott!
 
Linda och Sara!
 
Min varma choklad!
 
Cheers♥

My rooom

Hallå!
Här kommer även lite bilder på mitt lilla rum. Det är som sagt väldigt litet och fjädrarna i sängen sticker upp i ryggen när man sover. Annars är det inget fel alls på detta rum. Hur mysigt som helst! 
 
Här är min dörr där det hänger lite allt möjligt.
 
Garderoben, fina utsikten och min enda och skeva lampa i rummet.
 
Ännu en garderob fylld med resväskor och jajckor. Som ni ser har jag även en liten öppen spis, men den är ur funktion tyvärr.
 
Här är min lilla säng, spegel och ännu mer förvaring.
 
Cheers♥
 
 
 

The attic

 
Här är lite bilder på mitt nuvarande rum! Har alltså the penthouse room, the attic, fjärde våningen, top floor eller vinden helt enkelt..haha. Det är bortsett från lite kyligt ett väldigt mysigt rum och det skulle ha potential att bli ännu mysigare om man kanske målade väggarna o böt mattan. 
Hur som helst så trivs jag mycket bra och gillar min lilla vind! ♥

Efter höstlovet byter jag och Ebbis rum med varandra så då flyttar jag ned till 2a våningen (eller 3e om man räknar med källaren där Callum bor) och hon upp hit, så får vi båda bo i båda rummen :) Bilder på Ebbas rum kommer! 

Cheers ♥

Hösten har nu även anlänt till Canterbury

Hallå!
Jag kom precis hem från skolan efter att ha promenerat hem i regnet. Det regnar verkligen från alla håll och blåser hur mycket som helst. Skoldagen idag var coolers, vi skulle skriva klart vår book review. Men då i princip alla redan var klara så bestod lektionen av film, serier, musik och lite research på vad man kan hitta på när man hänger i London. Nu ska jag mysa massor och dricka té i hopp om en friskare hals!
 
Så fint!
 
Typiskt mig att ha converse när det regnar och gummistövlar när det är soligt.
 
Hemvägen.
 
Stötte även på en liten ekorre på vägen...
 
Cheers ♥
 

En la englishlektion

Tjaaa, 
Sitter i skolan nu och ska skriva ett papper om "My favorite artist and why?" Men lyckas inte komma på någon bra att skriva om. Hade detta varit jag för typ 4 år sedan hade jag på no time börjat med en uppsats om Bieber och varför han är så bra och underbar och blablabla... men inte idag tyvärr. 

Annars så sitter jag och skriver en lista till min mami med saker hon o Fredde ska ta med sig hemifrån Sverige på höstlovet. Haha, hittills inkluderar den allt ifrån godis och kläder till havregryn och kaviar. Oh how I miss some things from sweden right now. ÄR SÅ TAGGAD PÅ HÖSTLOV ATT JAG SPRICKER SNAAAART!! Ska gymma efter skolan och sen hem o äta, vila, mysa, skypa o så får vi se hur kvällen blir ♥

Inlämning av IR, had to take a picture. Min middag på wagamama. Trött Sara på starbucks, lite som jag känner mig just nu.
 
Hörs lite senare! 
Cheers ♥

3 skoldagar kvar!

Hej hörni!
 
Idag är det måndag och Internationela Relationer har underhållit oss hela dagen. Vi lämnade in vårt relativt stora arbete som vi hållt på med sen vi kom hit till Canterbury, vilet var en befrielse. Som pricken övert i:et förväntade sig Brian & Andrew (våra lärare) sig en femton minuters power point presentation till slutet av dagen. Efter denna långa dag var det rätt skönt att komma hem, dra på sig myskläder och leva med det faktum att jag inte har något plugg kvar innan höstlovet! Förövrigt är det endast tre ynka skoldagar kvar tills vi får lov vilket ska bli sjukt skönt. Det enda negativa just nu är att min förkylning börjar komma tillbaks, helt sjukt vad den är envis! Hoppas den ger sig till lovet iallafall. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla serier hela kvällen. Puss
 
 
(Bilder från weheartit)
 
Cheers ♥ 

Done with IR Report

Jag och Ebba just nu ♥

Nytt


Här var de sakerna jag fick med mig hem igår, 2 st vardagliga tees från A&F och ett nytt mobilskal från Nike! (Köpte även en present till pappa men den kan jag ju inte visa, hehe)

Cheers ♥

Höstlovsplaner

Hallo!
Hänger lite i min säng för tillfället och skypear med min fina pojkvän. Har hittills idag endast gjort lite nödvändigheter som att plugga, tvätta och sådana lite mindre kul saker. Men runt fyra ska vi iväg på äventyr för att sedan avsluta kvällen med middag på Wagamama. Som Sara nämnde så är det endast ett fåtal dagar kvar till Höstlov! Det känns helt sjukt att vi har varit här halva tiden då, men det ska samtidigt bli helt underbart att få träffa Ludvig, familjen och familjekompisar. Ludvig kommer till London redan den första söndagen så då ska jag bara mysa med honom ett par dagar tills min familj kommer. Sen stannar allihop hela veckan. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska göra men antagligen glida runt på mysiga ställen, äta massa god mat och passa på att shoppa lite i den stora staden. Ni får gärna kommentera om ni har några heta tips! Vi hörs lite senare.
 
Cheers ♥

Reqiuem

Kärlek i overflow till denna bok

Ville bara säga att jag äntligen hittat den tredje och sista boken av den trilogi jag läst!!! Letat i evigheter efter den i Sverige och fann den inne på Waterstones här i Burran bland nyinkomna böcker. (Requiem är slutet till Delirium och Pandemonium som är de tidigare böckerna) Ibland kan jag bli så sjukt fast i böcker...Harry Potter, Twilight, Hunger Games och nu denna, måste vara riktigt keen på ungdomsfiction alltså.
Har inte börjat läsa den än men Pandemonium slutade extremt spännande så jag antar att jag kommer bli lika fast i denna som de tidigare två. Hehe, kul att jag börjar med lite boktips här på bloggen, men gillar man Hunger Games är dessa definitivt att rekommendera! 

Cheers ♥

One week

Om exakt 1 vecka sitter jag på tåget på väg till London för att möta upp min pappa! Kan inte fatta att det är mindre än 1 vecka till höstlov..aaaaaaaaaaaaaaaaah så taggad, glad och lycklig!! Jag kommer att spendera i stort sett hela lovet i London då jag är med pappa fram tills på tisdagen och mamma o Fredde kommer på onsdagen och stannar till på söndag. Allt jag kan tänka på just nu är att få krama om dem alla och bara njuta av en veckas ledighet i älskade London.

Idag ska jag och Ebba iväg på lite shoppingäventyr, more about that later! 
Hoppas ni får en underbar lördag ♥

Vid Trafalgar Square igår

Friday in London

(bilden på ebba & bilden på mig är lånad ifrån burranvikings blogg)
(även lånad från burranvikings, hanna)
Avslutar med en massiv bild på Ebbas jordgubbar med choklad från chocolate

Cheers ♥
 
 

National Gallery

Hellu!
Jag och Ebba sitter i soffan just nu och äter en grymt god middag á la Anni :)
Idag har vi varit fram och tillbaka till London där vi besökte National Gallery (tänk er Londons motsvarighet till Louvren). Jag tycker det är jätteintressant att gå o kolla på "riktig" konst men vi var tyvärr inte inne där så länge då vi alla var hungriga och ville ge oss ut i jakten på mat. Det blev då sushi för mig och Ebba till lunch samt mys på starbucks efter det tills vi skulle ta coachen hem igen. Trots lång resa var det en lyckad dag som avslutades på chocolate café innan vi drog hem! 


 
Har en massa bilder som kommer upp aaaaaaalldeles strax! 

Cheers ♥

Bränd kalkon och friterad korv

Heeejheejhejhej, 
Jag tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg om igår kväll då jag och Ebba fick en som vanligt mycket god Ratatouille till middag. Callum vår värdbror (som alltså inte är Anni o Eddie's son utan också pluggar här i Canterbury) tyckte att han fick en allergisk reaktion av hans tomatsås så han stoppade in en breaded turkey i ungnen till middag sen istället. Efter att vi suttit och pratat ett tag i vardagsrummet och Ebba kommit ner från övervåningen så tycker jag att det börjar lukta bränt och självklart så är det hans kalkon som nu blivit helt kolsvart efter att ha legat i ugnen waaaay to long..Resultatet blev detta: 


1. Hans kalkon (som dessutom utlöste brandalarmet)
2. Maten han sedan sprang och köpte

Jag och Ebba kunde inte hålla oss för skratt när vi såg hans friterade korv som *host* såg ut som *host*..ja ni kan ju tänka er. Ännu värre när han hade upp en klick ketchup, skar en rejäl bit av korven och tröck in den i munnen. MUMS!! Haha..

16/10 - 2013

Hej kamrater!
 
Just nu sitter jag i myskläder i min säng och pluggar lite engleska och historia. Detta gör mig dock ingenting då vi inte har överflödigt mycket plugg här i England och jag lyssnar även på lite skön musik samtidigt. Aldrig varit så positivt inställd till att plugga tidigare, kanske är burranluften som får mig på plugghumör. Idag har iallafall jag och Sara, som alltid, haft en mysig och skön dag. Vi tog en välförtjänad sovmorgon och drog sedan en väldigt skev frukost då vår familj inte handlat på länge. Efter det drog vi en snabbis in till Burran och vi både lyckades åstadkomma lite förmiddagsshopping. Detta skulle aldrig hända hemma i Sverige, men jag älskar det! Sen käkade vi Subway och drog oss mot skolan för att ha ännu en lugn dag med historia i några timmar. Ikväll står Eddie´s specialité på menyn, nämligen ratatouille! Vi hörs förhoppningsvis lite senare.
 
 
  
 
Vaknade upp till denna bild imorse på telefonen!     Nämligen denna skönhet! (till vänster alltså)
Undra vem den kan vara ifrååååån...?
 
 
Cheers ♥

Bra Tisdag Helt Enkelt

Holaaa
Idag har varit en väldigt bra dag för min del! Åt en god frukost, hade chill engelska hela förmiddagen och efter det ett gympass. Enda negativa är att jag inte kan gå som en normal människa då jag har sån extrem träningsvärk i mina vader. Dock var det bättre idag än igår så hoppas att det är borta imorgon när jag vaknar.
Jag och Sara kom precis hem från gymet och jag funderar på att hoppa in i duschen. Ikväll står det som sagt kladdkaka på menyn, med vispad grädde och jordgubbar. Det blir en mysig avslutning på den här dagen!
 
Promenix till College
 
Cheers ♥
 
 
 
 
 
 

Skriva bokrecension är kul

Well hello there, vi sitter på engelskalektionen och skriver på våra bokrecensioner av 1984 just nu (eller mja, jag skriver ju detta blogginlägg just nu men....hehe, ja) 

Ja o Ebba tänkte gymma efter skolan och sedan hem o mysa samt, håll i er nu....BAKA KLADDKAKA!!
Kommer bli aw3som3. Nu ska jag skriva vidare, puss!


Can't get much hotter..
 
Cheers ♥

Laktosintolerant?

Här kommer ett litet onödigt inlägg till alla er som vill läsa om min kanske befintliga laktosintolerans:
Hemma dricker jag ofta mandelmjölk samt konsumerar i allmänhet mycket mindre "ren" mjölk än vad jag gör här i England. Jag har märkt att efter varje gång jag ätit eller druckit någon större mängd av någon mjölkprodukt har jag fått ont i magen. Läste lite om symptom på laktosintolerant och förutom diarre (haha).. så stämmer de väldigt mycket in på hur min mage beter sig efter att jag fått i mig någon typ av mjölk eller mjölkprodukt. Whaaat's wrong with my stomaaach..Jag älskar ju mjölk! Börjar nu fundera på om jag kan vara känslig mot laktos och har därför börjar köra på laktosfritt/soja produkter i 1-2v för att se om det blir någon skillnad om...I will keep u updated..

 

Dagens soyacappuccino

Cheers ♥

Positiva Saker Med Hösten

Hallå!
Nu är det såhär att vi känner att vi har varit lite negativa gällande kalla sovrum, regningt väder och mörka dagar. Vi täntke balansera upp detta nu och kompensera med ett positivt inlägg. Därför tänkte vi nu dra några positiva saker med hösten! Here we go..
 
1. Hösten är full med fina färger
 
2. Mysiga fikastunder
 
3. Ligga kvar i sängen hela dagen utan någon vidare ångest
 
4. Värma varandra med massa kramar
 
4. Få dra på sig snygga höstkläder, tjocka stickade tröjor och UGGs
 
5. Cozyyy socks
 
6. Fylla på rummet med massa doftljus, filtar och mysiga kuddar
 
7. Tända brasan
 
8. Julen närmar sig med stormsteg
 
9. Biobesök i mängder
 
10. Ha pojkvän som definitivt lyser upp hösten! (om man nu har en /sara)
 
11. Gosa ner sig i soffan med en bra bok
 
12. Massor av koppar med rykande hett té
 
13. Höstmat
 
14. Hemmakvällar med filmer, serier, duntäcke och goa vänner


15. Halloween
 
16. Höstlov
(alla bilder tagna från weheartit)

Cheers ♥

Regnig Söndag

Hello!
 
Har just blivit utskälld av min pojkvän för att vi uppdaterar för dåligt. Så jag tänkte uppfylla hans önskan om att jag ska skriva ett litet blogginlägg. Idag har inte varit en produktiv dag alls. Jag och Sara tog en sovmorgon och en lååång frukost på det. Efter det promenerade vi, i regnet, in till staden och vandrande runt lite, fikade och kollade i butiker. När vi kom hem däckade vi båda i sängen och har inte lyckats ta oss upp än. Har precis pratat med min mamma och det planeras eventuellet en resa till något varmt ställe efter jul och under nyår. Detta tackar jag absolut inte nej till, då jag blir gråtfärdig genom att titta ut genom fönstret och frysa konstant i detta kyliga land. Ahja, vi får se hur det blir med det!
 
 
Cheers♥
 
 

Margate

 
 

Movie nr. 1

Just nu sitter vi och myser framför Råttatouille och väntar på middag (very sugna på fajitas som serveras ikväll!) Vi äter alltid efter kl 8 vilket är lite jobbigt när magen börjar kurra nån gång efter 6 men vi är ändå så tacksamma som får så god och bra mat här!! 


We love our livingroom ♥

Juste!! Vi ska lägga upp foton på huset när vi får tid också! Promise it'll come soon!
Nu ska vi titta vidare, 

Cheers ♥

Margate var ingen höjdare hörni...

Hallåååå,
Idag dag har vi varit på äventyr i Margate med klasssen. Vi gick först till någon konstutställning som inte var så hippt enligt någon av oss. Vi fick fri tid att kolla runt där och sedan gå till närliggande ställen och käka lunch och shoppa. Sååå vi utnyttjade detta och efter 10 min på konstutställningen drog vi till ett jättemysigt café och hängde där resten av tiden, bortsett från en liten sväng till Primark. Vädret idag har inte varit och leka med! Det känns som att det regnar från alla håll och i kombination med iskall luft och blåst så blir det ingen höjdare. Hemgången från College idag var därmed kass. Jag har krupit ner under täcket i min mysiga säng och har inga planer på att ta mig upp förens att det vaknas middag. Hursomhelst, ikväll är det inplanerad "Fatty-Friday" hos familjen Croney/McDonnell, vilket inkluderar fajitas, kladdkaka och filmmys. Sammanfattningsvis har dagen varit urusel, men kvällen ser riktigt lovande ut. Vi hörs lite senare!
 
Världens största hiss.
 
Primarkfynd!
 
Cheers♥
 
 

10 oktober

Hallihallå :) 
Sitter nyduschad uppe på mitt rum efter att ha dragit en kort runda på gymmet..det gick BAJS. Jag fick sms från killen som recruita inne på Abercrombie i London och va tvungen att svara (samt passade på att ställa lite frågor) så jag satt med mobilen typ 50% av tiden. Sjukt oeffektiv träning kan vi därför kalla dagens pass. Vädret idag har varit horribelt! Utöver kylan så blåser det som saaaatan vilket jag starkt ogillar, man kan ju då heller inte använda paraply när de börjar regna eftersom det vänder sig utoin (ni vet..) Imorgon ska vi till Margate så vi får hoppas på en aning bättre väder då iaf! 

Idag är inte vilken dag som helst heller, då det är min pappas födelsedaaaaaag! Önska jag va hemma o kunde krama o pussa på honom och önska grattis men jag får vänta till höstlovet, får helt enkelt gratta honom nu och fira honom när vi är i London sen :)

En bild av mitt och Saras arbete från dagens historialektion, posters as usual..haha
 

Min fina pappa då han tog graduation i USA ♥ Happy B-day!
 
Nu tror jag att vi ska äta snart, aj äm very hungry..Talk to you later! 
Cheers ♥
 

Onsdag...inte långt kvar till fredag guuuys!

Heeeej hörni,
Sitter just nu på historialektionen och livet leker. Nejmen har lite svårt att få grepp om vad vi håller på med för tillfället. Imorse tog jag och Sara en sov morgon och hängde hemma på förmiddagen och käkade en god lunch. Promenaden till skolan var riktigt skön då solen skiner och det är varmt ute. Nu är dock himlen fylld av mörka moln, så ser inte fram emot hemgången. Vi slutar halv fem sååå då drar vi hem och myser med vår lilla värdfamilj resten av kvällen.
 
Sarisen
 
 
Saras glajjior paja på vägen...men klart dem skulle hänga kvar ändå!
 
Vår promenad till skolan..inte mer spännande än såhär tyvärr
 
Fina Emelie
 
Cheers♥
 

TISDAG I BURRAN

Heelluuu,
 
Kom precis hem från College och sitter nu i mina mjukiskläder i soffan och gör lite nödvändigheter. Skoldagen har inte varit alltför hemsk då solen har skinit och lektionerna var relativt lugna. Vi började att skriva en tidningsartikel på engelskan som är tills på torsdag. fun fun fun! Sara gick till gymet efter skolan och eftersom jag är sjuk sitter jag istället och gör ett träningsschema tills det att jag blir frisk! Så från och med nästa vecka ska jag köra på det oavsett om halsen gör ont och näsab rinner. Orkar inte vänta längre.  Ikväll ska vi få pankaksmiddag vilket jag inte tackar nej till. Gooosh vi har snart varit här i en hel månad, tiden har gått så stört fort! Det är liksom inte långt kvar till höstlovet, och då har halva tiden gått här. Dock ser jag fram emot lovet enormt mycket då jag får träffa min underbara familj, pojkvän och familjekompisar.
 
 
Cheers ♥
 
 
 
 

Beloved London

Väldigt glada Ebba inne på Victoria's Secret, utanför butiken på New Bond St. samt cupcakesen inne på Topshop

Platform 9 ¾ som jag tyvärr inte tog kort med pga kön..måste bli nästa gång jag besöker Kings Cross! , St. Pancras och en liten del av min sushimiddag på YoSushi. 
 
Tänkte jag skulle va lite kreativ..hehe, unnade mig själv 2 starbucks under dagens gång varav vilka ni kan se ovan. Andra gången fick jag tydligen heta Saira, haha..Ida lyckades även bli Aida.
 
Glad tjej inne på disneystore!!! Jag älskar disney. Punkt. 

Cheers ♥

Aloha

Nu sitter jag otroligt mätt och glad uppe på mitt rum och planerar en tidig läggdags..vi fick som sagt grillad kyckling med potatis i ugn samt en typ av purjolöksröra (omg den är så god att jag dör, har frågat om recept på den så jag kan laga hemma..haha) det är som 4th of july i min mun, skämtar inte! Skulle kunna äta det alla dagar i veckan!! 

Skolan idag kändes hur seg som helst. Jag fick KÄMPA för att hålla ögonen öppna, inte för att det var så tråkigt att jag höll på att somna men jag var bara sjukt trött. Dokumentären om "Why Poverty?" var heller inte särskilt uppiggande så hela den här dagen kändes som en enda lång längtan efter min säng. 


Två mycket vackra bilder från idag. Min snapchat efter att vi suttit ute i den varma höstsolen och jag drömt mig  bort till svensk sommar samt i slutskedet av mitt facetime samtal med min bästi..GOD I MISS HER SO MUCH!! 

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och krypa ner och läsa resten av Orwells 1984.
Hörs imorgon, sov så gott allesammans!

Cheers ♥

Älskade måndag

Känns redan som att ni har full koll på vad vi gör på måndagarna, Internationella Relationer hela dagen. That´s it! Till skillnad från en vanlig måndag så har jag och Sara tagit en promenad till Morrisons, en affär här i närheten, för att köpa lite mellanmål som vi är i stort behov av sånahär dagar. Just nu tar vi det bara lugnt och ser fram emot middagen som kommer bli helt underbar! Vi ska få den omtalade roasten igen som vi fick för några veckor sen. Då jag tydligen har åkt på en långförkylning som aldrig vill försvinna så får jag helt enkelt vänta med att träna, vilket är kasst. Vill så gärna gå till gymet nu, har gått för lång tid sen sist! Men jag får helt enkelt vänta tills förkylningen är över. Ikväll blir det återhämtning efter denna krävande dag!
 
 
Cheers ♥

Cinnamon buns

Hej gullisar, 
Jag sitter på mitt rum och känner mig allmänt skitig då jag är in serious need of a shower..fräääsht. Det är väldigt fint väder ute så en promenad skulle kanske inte sitta så dåligt just nu, lite friskt luft är alltid bra! Dock luktar det otroligt gott här inne då doften av kardemumma, kanel och vanilj spridit sig ända upp till mitt rum på 4e våningen (ja, vinden). Skulle kunna stanna inne och njuta av doften från nybakta bullar hela dagen!!
 
Vi hade som Ebba nämnde nyss det gryyymt i London!! Saknar redan Englands fina huvudstad men eftersom vi endast bor ca 1 h färd därifrån lär vi åka dit fler gånger under vår tid här i Burran.
Jag har fortfarande kvar lite plugg samt inbokade facetime tider med mina älskade och saknade personer där hemma men jag tänkte passa på att lägga upp lite bilder från vårt bullbak! Vi hörs lite senare också med några fler bilder från London. 

Kraaaaamar ♥

 
Cheers ♥

London och Bullbak

Heeej,
Igår hängde vi i London hela dagen, därav den kassa uppdateringen här på bloggen. Vi drog iallafall tidigt på morgonen och kom hem runt tolv inatt. Vi promenerade mest fram och tillbaka på Oxford Street, Regent Street och Bond Street i hopp om att hitta lite fina grejor. Vi shoppade en del och vi båda är väldigt nöjda med våra inköp. Vi käkade lunch på EAT för att komma billigt undan, men det var gott! Framåt kvällen gick vi till en restaurang som heter YO sushi, där det är en band som går igenom hela resturangen med massa små portinoner på. Det var riktigt gott och trevligt. Till restaurangen kom även Victor och Douglas, två riktigt trevliga grabbar från Swedeeen. Efter middagen strosade vi mest runt i hopp om att hitta PinkBerry, ett frozen yoghurt ställe, utan framgång. Efter ett snabbt stopp på Starbucks fick vi hetsa till tåget för att hinna med! Det var hursomhelst en riktigt lyckad dag!
Måste förövrigt få berätta en sak. När jag, Sara, Hanna och Ida rullade in på Abercrombie&Fitch så kommer det fram en tjej som jobbar där till mig och erbjuder mig att få jobba i deras butik i London, och straxt därefter händer samma sak för Sara. Vi fick en intervjutid nästa vecka om vi var intresserade, dock har vi läst på lite och vi kommer i princip inte tjäna ett smack eftersom att det kostar oss cirka 20 pund att ta oss dit, Hursomhelst så fick vi båda en liten egoboost! Nog om Londonresan. Idag är det bullbak som gäller för hela slanten, mer uppdatering om detta kommer senare och ett helt gäng med bilder både från igår och idag.
 
 
Cheers ♥

Bilder från Fiskebyn

 


Cheers ♥
 

Broadstairs

Godagens flickor och pojkar,
 
Idag har vi varit i Broadstairs, en helt underbart fin fiskeby som låg precis vid havet, man kunde till och med se Frankrike på andra sidan. Hursomhelst så var vi där i några timmar och fick mest fri tid att göra vad vi ville på. Då foodfestivalen hade tagit sig till Broadstairs, så hade vi inga problem med att ta död på några timmar där. Vi åt alltifrån olika soppor, världens godaste hamburgare, italiensk glass och cappuccinos. Runt två drog vi oss tillbaka mot Canterbury! Vi gick även och köpte tågbiljetter då vi ska till London imorgon! Jag, Emelie, Sara och Ida köpte ett paketpris så vi betalde ungefär 16 pund var för att åka fram och tillbaka till London, sjukt värt pris. Nu sitter vi på våra rum och har dragit på oss myskläder. Ikväll blir det lungt då vi ska upp relativt tidigt imorgon!
 
Italiensk glass!
 
 
 
Burraaaan
 
 
 
 
 
 
 
Cheers ♥

Kinesiskt och Åskoväder

God kväll vänner!
 
Ber om ursäkt för vår kassa uppdatering idag! Men vår ursäkt är att vi har haft en heldag på skolan från nio till fem och sedan har vi hängt med familjen och käkat underbar kinesisk mat till middag. Så lycklig att vi får så bra mat här, hade nog inte klarat mig annars! Dock hade familjen enormt stora ögon på oss idag vid middagen då vi bara åt och åt tills det i princip var helt slut på bordet. "When it´s food on the table...I eat." blev Saras förklaring till detta megaintag av mat. Weeelll, kvällen var inte slut där. Efter att vi blivit mätta och belåtna börjar det ösregna, åska och blixtra extremt mycket! Saras rum, uppe på vinden, var som taget ur en skräckfilm med hennes fönster som är riktade rakt upp mot himlen. Nu har det lugnant ner sig och vi har båda krupit till kojs. Imorgon ska vi på spännande äventyr till Broadstairs(?), någon fiskeby här i närheten. Vi får se hur det blir! Vi höres imorgon.
 
Min fortune cookieee
 
Saras fortune cookiee
 
Riktigt god varm choklad går att hitta på Canterbury College! Rekommenderas 
 
Cirka 21:45 utanför vårat hus...
 
Cheers ♥

Café Chocolate

Heeeej fina ni!
Ebba och jag gör inte så mycket atm förutom att vi övar på "the Cup Song" i brist på annat, haha. Våran kära värdfamilj kom hem för inte så längesen och hade handlat på vägen hem. Jag och Ebba brukar vilja hänga med o handla då vi har möjligheten att plocka på oss vad vi gillar och föredrar att äta. Dock hängde vi inte med denna gång och står nu inför dilemmat med FEL peanutbutter. Vi båda älskar peanutbutter men är ganska så noga med att det till mestadela består av jordnötter, ni vet "All natural" eller endast peanuts, olja o salt. Denna gång råkade vi dock få det klassiska sugared peanutbutter vilket självklart smakar bra men inte är lika nyttigt. Nej vi är inte hälsofreaks men i den mängd som vi konsumerar jordnötssmör så är det nog bäst om det är lite mer healthy. Så antagligen får vi äta upp detta och hoppas på att vi kan få vårat Natural PB nästa gång, haha. 

Till middag blir det någon typ av Thai Curry vilket låter spännande, säkert gott då vår värdmamma lagar bra mat! Det var meningen att detta inlägg skulle handla om våran lilla fikastund på Café Chocolate som är ett galet mysigt litet ställe i centrala Canterbury med antagligen stans bästa chokladprodukter av any kind, så här kommer ett litet collage från dagen! 



Vi tänkte försöka fota lite och lägga upp bilder på våra rum också, hur det ser ut i vårt lilla townhouse samt bilder på vår familia! :) 

Cheers ♥

Wednesday, The 2nd of october

Hejhej alla bloggläsare,
Jag sitter uppe på mitt rum och gör i stort sett ingenting..kollar lite bloggar, bläddrar igenom lite gamla bilder och kollar runt på tumblr o pinterest (farligt beroende av dessa sidor). Vad Ebba sysslar med har jag för tillfället ingen kännedom om, men jag skulle tro att hon pluggar, nånting iaf..haha..även om hon säger att hon inte gör det, hahah :) 

Idag har vi historia med Bettina, vilket varken är bu eller bä. Skolan känns väldigt skön här och ska jag vara ärlig så tycker jag Internationella Relationer är mycket mer intressant än vad jag förväntade mig att det skulle vara!
Idag slutar vi vid 5 vilket återigen är en aning segt då vi som senast slutade 15.15 på Nacka, men men :) 

Nu ska jag fortsätta sitta och glo på en massa underbara kläder, mat- och inredningsbilder på datorn innan jag kanske, KANSKE fortsätter läsa lite på 1984 som ska vara utläst nästa vecka. Trots att jag inte är lika långt fram som Ebba så är jag på god väg i alla fall! 

Hoppas ni har/får en bra dag! Pusspuss

 
Cheers ♥

Tuesday at it´s best

Hallå vänner,
För tillfället sitter jag och svettiga Sara i soffan och kollar på Vänner. Sara har varit och tränat duktig som hon är och har inte lyckats ta sig till duschen än, därav svettiga Sara. Jag är inte helt frisk än så tar det lite lugnt framöver. Ikväll hoppas vi på ännu en gudomlig middag precis som den i söndags.
Dagen har varit bra, vi hade engelska med Gråskinkan(Graham) och gjorde power point presentationer under hela förmiddagen. How nice?! Vi har noll inspiration hur vi ska fortsätta att utveckla detta skeva inlägg, så vi sätter punkt för nu. Adios!
 
Cheers ♥

RSS 2.0